-Destinacione, -Turizëm, Travel

FOTO/ Njihuni me kampingun ekstrem!

Ky ndodhshta është kampingu më ekstrem që kini parë. Për herë të parë ndonjëherë, adhuruesit e adrenalinës kishin qenë të aftë t’i vendosin tendat për natën në vendkalimin e ngushtë të drurit që shkon së bashku me bregun e Laojun Mountain në provincën Henan, Kinë.

ad_213234858-e1468841099308

Xu Lei, një ndër organizatorët e këtij udhëtimi, thotë se i kishin lejuar rreth 100 persona të flenë lart në mal për të pasur një pamje më të mirë dhe për të përjetuar një lindje të papërshkrueshme të diellit.

getty-2

Zona ku këta kaluan natën është në pjesën e pasme të malit, aty ka pak erë dhe nuk është e hapur për turistët e zakonshëm. Sidoqoftë, është një vend relativisht komfort për adhuruesit e kampingut ekstrem.

kamp 3

Pamja e deteve nga retë kishte filluar në orën 10 pasdite të premten dhe kishte vazhduar deri në orën 5 pasdite të shtunën. Kjo u kishte dhuruar atyre përvojë të jashtëzakonshme dhe Xu Lei thotë se ndihej sikurse të ishte në mesin e oqeanit.

rr

Një tjetër gjë interesante rreth kësaj ngjarje është se vendi kishte qenë i mbuluar me Ëi-Fi dhe kjo ua kishte mundësuar turistëve t’i ndajnë përvojat e tyre në rrjetet sociale.

ad_213234858-e1468841099308

f04da2db1484175235b940

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko