-Jetë dhe Stil, Metro

Foto/ Modele të çmendura flokësh. Po ju do i prisnit kështu?

Ekzistojnë një milion mënyra se si mund t’i stiloni flokë tuaj. Disa prej nesh preferojnë prerjet e përgjithshme, ndërsa të tjerët dëshirojnë që të kenë pamje unike. Shikoni përmes fotografive më poshtë disa prerje flokësh më të jashtëzakonshmet që stilistët kanë bërë për klientët e tyre:

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko