InstaBIZ

FOTO/ Melania Trump, joshëse në daljen e parë zyrtare si Zonjë e Parë


               Publikuar në : 11:45 - 11/11/16 |
root

Melania Trump, bashkëshortja e presidentit të ri të Shteteve të Bashkuara Donald Trump, u takua me Michelle Obama në Shtëpinë e Bardhë, gjatë daljes së saj të parë zyrtare si Zonjë e Parë.

Bashkëshortët Trump shkuan dje në Kapitol Hill për bisedime me udhëheqësit republikanë të Kongresit.

Pas takimit me presidentin Barack Obama në Shtëpinë e Bardhë, Trump dhe zëvendës president i zgjedhur Mike Pence ishin në drekë me kryetarin e Dhomës së Përfaqësuesve, Paul Ryan dhe liderit të shumicës në Senat, Mitch McConnell.

075656238-25acd1ff-12ee-4087-a1f9-ec7cfc91cc66075654395-31f511c6-0c2f-4032-ac9a-32cbcb8d0eac080536956-5a43b284-3414-47ca-8019-8cce1f618618075654370-9aa86d9b-bbb4-4407-9d82-19489aea51bb075654372-04f67d82-61f3-4067-8d6d-83a3062e08cc075654967-769a7920-298a-40da-87ef-719a097c5a03075654326-e1f1150b-11d7-4cb8-a569-256e900da2cc075654436-8e1be48c-3704-4641-befc-bc95e63fc15e075655116-9436c03a-8f60-4efb-ad5f-9a283e00614a

Pas