Travel

Foto magjepsëse/ Mali i Munelles në pranvere

               Publikuar në : 14:53 - 23/04/18 |
E SH

Mali i Munellës në pranverë është më i bukur se kurrë. Kjo bukuri e natyrës ndodhet në kufirin mes Pukës dhe Mirditës, me lartësi 1996 metra, ky mal ofron një peizazh magjepsës sidomos në pranverë. Edhe pse nuk është një destinacion i populluar, kohët e fundit është ka krijuar shumë vizitor, kjo edhe falë autostradës Rrëshen – Kukës e cila u jep mundësi kalimi turistëve.  Fotot e malit të Munellës në pranverë janë vërtet të bukura, dhe do ju bëjnë ta konsideroni si destinacionin tuaj të ardhshëm.

Fotot janë marrë nga faqja në facebook, me të njëjtin emër.

Pas