InstaBIZ, Te Fundit

Foto/ Lori Hoxha si një fëmijë i lumtur në mes të borës: “Na falni…”

Entuziazmin e borës së parë pas shumë vitesh e ka përjetuar dhe Lori Hoxha.

Nuk mund të mungonte një dalje e saj në borë. Ajo duket më e lumtur se asnjëherë me ‘çudinë’ që ndodhi në kryeqytet.

Ajo ka shkruar në postimet e saj se është duke festuar si një fëmijë i vogël nga lumturia e borës.

“ S’kemi parë borë me sy, na falni”-shkruan ajo në një postim tjetër ku është shtrirë në rrugën e mbuluar nga bora.

lorilorihoxha

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko