Travel

Foto/ Këto janë pamjet mahnitëse nga Antraktida

               Publikuar në : 00:28 - 19/01/18 |
Gerta

 Këto imazhe, të kapura nga NASA mes datës 4 nëntor dhe 11 janar, u morën të gjitha gjatë fluturimeve operacionale për të vëzhguar borën dhe akullin në rajonin polar, por ajo që ka rënë në sy është bukuria e tyre.

 

Pas