Galeri, Travel

Foto-galeri/ Shtëpia e “Babagjyshit” në Polin e Veriut mund të bëhet e juaja për vetëm 657 mijë dollarë

Nëse doni të kaloni Krishtlindjet në shtëpinë e “Babagjyshit” në polin e Veriut kjo është mundësia juaj. Në site-in “Zestimate” një prej shtëpive më të famshme në botë ka dal në shitje dhe është vlerësuar me 657 mijë dollarë.

Jeremy Wacksman, menaxheri i marketingut ka thënë se mijëra fëmijë kërkojnë që të vizitojnë një herë këtë shtëpi të mbushur me zbukurime.

Shfletoni galerinë e mëposhtme për tu njohur më tepër më shtëpinë:

11

Picture 1 of 11

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko