-Jetë dhe Stil, Galeri, Metro, Te Fundit

Foto-galeri/ Këto janë selfiet më të mira të vitit

Për ata që mendojnë se bërja e fotografive selfie është një ide e mërzitshme, sot ju sugjerojmë që t’i shikoni disa selfie të cilat janë mahnitëse.

Disa njerëz thjeshtë nuk frikësohen dhe bëjnë çdo gjë për të kapur fotografinë e duhur. Në një set fotosh më poshtë, ju do të mund t’i shihni selfiet më të mira të vitit nga e gjithë bota.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko