Galeri, InstaBIZ, Te Fundit

Foto/ E habitshme ngjashmëria e këtyre njerëzve të thjeshtë me personazhet e famshme

Ndodh shpesh herë që shikojmë në internet, një sozi të personazheve të njohur dhe shtangemi. I keni parë të gjithë sozitë e celebriteteve? Hidhini një sy këtyre fotove të cilat do t’ju bëjnë të mendoheni dy herë.
1- Leonardo DiCaprio në të majtë dhe Annrud në të djathtë

1

2- Angelina Jolie dhe modelja Mara

2

3- Taylor Swift dhe Kietra

3
4- Kamilla dhe Kim Kardashian

4

5- Adele dhe një 20 vjeçare suedeze

5
6- Claudia Alende dhe Megan Fox

6
7- Ryan Gosling dhe ky djalë që ka sytë, mjekrën dhe shikimin

7

 

8- Katy Perry dhe kjo vajzë

8
9- Ed Sheeran dhe ky djalë, që edhe mimikën e ka si këngëtari i njohur

9

 

10- Justin Bieber+ Zayn Malik = David Carrera (model)

10

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko