-Sociale, Aktualitet, Te Fundit

Foto/ Çfarë po ndodh në Durrës? Qindra njerëz të bllokuar në terminal

Qindra pasagjerë që janë kthyer sot nga porti i Barit në Itali kanë mbetur të bllokuar në terminalin e pasagjerëve në portin e Durrësit.

Shkak është bërë bllokimi i sistemit TIMS të policisë. Sistemi online nuk funksionon dhe për këtë arsye mbi 100 pasagjerë kanë më shumë se 2 orë që presin të vulosin pasaportat e tyre në pikën kufitare.

Të irrituar e të shqetësuar me fëmijë të vegjël në krah apo të moshuar, ata kërkojnë zgjidhje për situatën.

Pasagjerët kanë udhëtuar për gjitha natën dhe po kalojnë edhe paraditen në Portin e Durrësit. Punonjësit e policisë janë të gatshëm në 4 sportele.

d9e8db81-2b6f-4b48-90c6-90d10cff08f4

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko