Aktualitet, Te Fundit, Të Gjitha

Emrat/ Kush janë gjyqtarët që do kalojnë të parët Vettingun

Në sitën e Vettingu-t do të kalojnë disa gjyqtarë nga Gjykata e Tiranës. Vendimi është marrë gjatë ditës së sotme dhe mësohet se përzgjedhja është bërë përmes një shorti.

Për tu verifikuar nga ana e ekspertëve të Vettingut janë përzgjedhur 25 dosje.

Disa prej gjyqtarëve që do të u verifikohen dosjet janë: Alma Brati, Fatmir Faqolli, Brunilda Kadi, Brunilda Kasmi, Artan Lazaj dhe Bledar Abdullai.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko