-Jetë dhe Stil, Metro, Te Fundit

E pabesueshme kjo video, artisti pikturon Ronaldon vetëm me lapsa dhe përfundimi është mbreslënës

Një video e cila po qarkullon në rrjet ka habitur të gjithë. Bëhet fjalë pë një artist i cili ka pikturuar vetëm me laps dhe letër futbollistin Christiano Ronaldo, dhe në fund duket sikur po sheh një fotografi. Një mënyrë e tillë arti është vërtetë për tu admiruar pasi të rrallë janë ata që e arrijnë. Për më tepër shihni videon:

Now that's talent… ✏️📝 🇵🇹

Now that's talent… ✏️📝 🇵🇹Credit: SanilArtist

Posted by Oh My Goal on Wednesday, 14 June 2017

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko