InstaBIZ, Metro, Te Fundit

E keni dëgjuar versionin e këngës ‘Despacito’ nga Donald Trump

Është publikuar me 12 Janar dhe ka plot 2.7 miliard klikime në rrjetin social Youtube. E dëgjojmë në rrugë, punë, makinë. Bëhet fjalë për këngën Despacito, kënga e Luis Fonsit në bashkëpunim me Daddy Yanke, e cila ka kapërcyer të gjitha pritshmëritë.

Por përmes një montazhi brilant, do të dëgjojmë edhe versionin e kësaj kënge, kënduar nga Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko