-Jetë dhe Stil

E dini pas sa muajsh çiftet i thonë njëri tjetrit “të dua”?


               Publikuar në : 20:29 - 11/07/17 |
b.f

Fjala “të dua”, është një nga thëniet më të rëndësishme dhe kuptimplota të një lidhjeje. Shumë njerëz madje e kanë edhe shumë të vështirë ta thonë, por sipas ekspertëve ekziston një kohë standarde për të thënë këtë fjalë.

Sipas ekspertëve, në shumicën e rasteve fjala magjike “të dua” i thuhet partnerit në muajin e tretë të lidhjes. Për këtë u krye një studim ku u morën në pyetje 3947 çifte dhe pjesa më e madhe e tyre u shpreh se në muajin e tretë e kanë ndjerë që t’ja thonë këtë frazë partnerit. Më pas vinin ata çifte që kishin zgjedhur muajin e gjashtë të lidhjes për t’ja thënë, dhe pjesa më e vogël muajin e parë.

Pas