-Shëndeti, Aktualitet, Te Fundit

Droga, një vitamin e mirë për shëndetin në Angli?

Njerëz nga qytete të ndryshme në Angli përdorin sasi të vogla droge për të kuruar sëmundjet dhe për të rritur kreativitetin e tyre.

Përdorimi i një sasie të tillë droge (mikrodoza) është quajtur nga konsumatorët; mjekime për rritje të imunitetit në jetën e përditshme.

foto 1

Sipas tyre, ato i ndihmojnë të jenë më të përqëndruar në punë dhe më frytdhënës në atë çfarë bëjnë, gjithashtu ka përfitime në mjekimin me tarifa të arsyeshme për disa sëmundje .

Gjatë disa deklaratave të shtetasve anglez, përdorues  të mikrodozave, ku një prej tyre pohon, për BBC “Victoria Derbyshire programme: “Mikrodozat të shoqëruara me kërpudhat magjike merren çdo mëngjes të shoqëruara me një tost ose një gotë çaj”.

foto drgoa 5

(Psikolog)

Ndonëse kapsulat janë të jashtligjshme ato konsumohen në zona të ndryshme të anglis.

Një tjetër konsumator thotë: “Përderisa unë nuk i bëj dëm njeriu dhe punën time e përmbush, pse duhet të dënohem”?.

foto droga 4

Dr.James Fadiman, i cili që prej 1960 ka bërë kërkime për konsumimin e njëpasnjëshëm të LSD dhe kërpudhave magjike, i drejtohet publikut, duke i kërkuar t’i shprehin eksperiencat e tyre mbi efektin që ju ka sjell.

Ai thotë: “Mbi 900 veta janë përgjigjur deri më tani, mbi eksperiencat e tyre”.

fotot 2 droga

/BBC

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko