-Jetë dhe Stil

Dritat fikur apo ndezur gjatë seksit? Ja çfarë thonë ekspertët


               Publikuar në : 10:08 - 13/06/18 |
E SH

Disa çifte preferojnë që marrëdhëniet seksuale t’i kryejnë në errësirë të plotë. Ndërsa disa të tjerë pëlqejnë të ketë sa më shumë dritë në dhomë. Por sot përmes këtij artikulli, do i bindim të gjithë ata që pëlqejnë errësirën se duhet të ndryshojnë mendim. Më poshtë mund të lexoni arsyet se përse është më mirë drita ndezur gjatë seksit.

Me dritat ndezur, ju keni mundësinë të shikoni partnerin/partneren tuaj, dhe kjo do i ndezë më shumë gjërat mes jush.

Për post faktin që do e shihni mirë partnerin, dritat ju japin mundësinë të shikoni “se ku po shkoni”. Domethënë me dritat ndezur ju do jeni më koshientë për pozicionet e juaja gjatë marrëdhënieve seksuale.

Kur lejoni dikë që t’ju zhveshë kjo tregon se ju keni besim dhe se ndiheni rehat me atë person. Mos kini drojë të ekspozoheni para partnerit tuaj.

Ndoshta pika e fundit është personale për çdo njeri, por në errësirë njerëzit janë misteriozë dhe të frikshëm. Është më mirë mendojmë ne qe ta dimë me kë po ndajmë shtratin.

Pas