-Shëndeti

Dr.Mladen Miskulin / Kirurgu-Ortoped i Kombëtares Kroate të Futbollit në Tiranë

               Publikuar në : 09:00 - 14/11/17 |
ri.de.

Keni problem me gjurin, shpatullën, kaviljen apo ndonjë nyje tjetër artikulare dhe akoma nuk keni marrë akoma trajtimin e duhur? Në datat 15-19 Nëntor pranë Poliklinikës Gjermane do të jetë mjeku i mirënjohur kroat Dr.Mladen Miskulin. Dr.Miskulin është kirurg-ortoped i nivelit europian i specializuar për kirurgji artroskopike dhe vendosjen e protezave ortopedike, ortopedi pediatrike, onkologji ortopedike dhe kirurgji vertebrale.

Dr.Mladen Miskulin ka operuar me sukses mbi 5.000 pacientë në më shumë se 20 vite. Ai është kirurg-ortoped i kombëtares Kroate të futbollit si dhe ka qenë gjithashtu mjek i Federatës Kroate të Skive dhe i Federatës Kroate të Vaterpolos. Poliklinika Gjermane sjell për të gjithë të interesuarit që duan të gjejnë trajtim dhe zgjidhje për shqetësime të ndryshme ortopedike për të kryer një konsultë ortopedike me mjekun e mirënjohur ndërkombëtar Dr.Mladen Miskulin, një super-ofertë për vetëm 5.000 LEK . Gjithashtu, për çdo #grafi të shoqëruar nga vizita e kirurgut #ortoped, do të aplikohet një ZBRITJE PREJ 50%!

Orvatjet dhe udhëtimet e kushtueshme jashtë Shqipërie për të siguruar trajtimin e çfarëdo lloj patologjie ortopedike, janë tashmë pjesë e së kaluarës! Zgjidhja dhe trajtimi i duhur vijnë më afër se kurrë nën ombrellën e specialistëve dhe teknologjisë dhe teknikave më moderne në Departamentin e Ortopedisë & Traumës Sportive pranë Poliklinikës Gjermane.

Për çdo informacion apo rezervim për konsultë me Dr.Mladen Miskulin: +355 44 500 340 / +355 69 876 3411 / +355 68 260 6691 / +355 67 457 0861. Adresa: Rr. “Dritan Hoxha”, Blloku ‘Gintash’, Laprakë/Tiranë./ Ky është një shkrim i sponsorizuar

 

 

Pas