-Teknologji, Metro

Do të thyej rekorde/ Rikthehet loja ‘Super Mario’

Një vite pas rimëkëmbjes së kompanisë së lojërave, “Nintendo”, ka deklaruar se do të rikthehet loja “Super Marjo”.

Drejtuesi i kompanisë pretendon që loja do të thyej rekord shitjesh këtë vit, duke qenë se aplikacioni do jetë i avancuar sipas teknologjisë më të re, për ta bërë personazhin sa më real, shkruan opinion.al

“Super Mario Odisea”, modeluar në New York, i cili kthehet sërish në tetor, ka qenë loja e parë që përfshiu një hidraulik në botën joreale. Këtë vit risia që kompania sjell është se ju jeni të lirë të shkoni në vendet dhe të bëni detyrat që dëshironi. Individët, të cilët do të shkarkojnë aplikacionin, do të kenë mundësi që ta braktisin një mision në mes dhe të fillojnë një tjetër duke mos e humbur mundësinë të rikthehet pas. /opinion.al

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko