-Jetë dhe Stil, Metro

Dita e parë e pranverës/ Mos i bëni këto gjëra, sjellin ters

Sot është dita e parë e pranverës.

Sipas shumë besimeve, 3 ditët e para gjatë ndërrimit të kësaj stine, nuk duhet t’i bëni disa gjëra që do të ceken në vazhdim, shkruan revista Kosovarja.

Nga data 20 deri më 23 mars, nuk duhet të martoheni, sepse, sipas besimeve të ndryshme, do të keni lot dhe vuajtje, e po ashtu edhe probleme në anën financiare.

Po ashtu, ditët e para të marsit nuk duhet ta pastroni shtëpinë, të qani apo të huazoni dhe jepni para.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko