Metro

Disa ide për kombinime vere !

Nëse në verë të gjitha vajzat duket se kërkojnë të ekspozojnë sa më shumë lëkurë, trend i fustanve të gjatë hedh poshtë këtë hamendesime . Të lehtë, të bukur dhe lehtësisht të kombinueshëm, fundet dhe fustanet maxi bëjnë një veshje thelbësore në stinën e verës. Me dizajne dhe materiale të ndryshme, këto të fundit mund t’i kombinoni për çdo rast. Nëse ju duket e vështirë, klikoni fotogalerinë e mëposhtme për të marrë disa ide.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko