-Jetë dhe Stil

Dëshiron të udhëtojë nëpër botë, 21-vjeçarja nxjerr në ankand virgjërinë


               Publikuar në : 19:25 - 16/04/18 |
Gerta

Një modele 21-vjeçare nga Portugalia ka në plan që të shesë virgjërinë e saj. Penelope dëshiron që të grumbullojë para për të udhëtuar rreth e rrotull botës.

Ajo është shprehur se ka marrë deri tani disa oferta, që të mbledhura bashkë bëjnë rreth 250 000 euro, por shpreson që ta shesë virgjërinë për 1 milion euro.

Gjithashtu 21-vjeçarja ka shtuar se familja e saj nuk di asgjë rreth planit që ajo ka, e si pasojë ka vendosur që të mos e thotë emrin e saj të vërtetë.

“Vij nga një familje shumë konservatore, që nuk më linte të dilja me djem. Kisha vëllain e madh që më ruante gjatë gjithë kohës, ndërsa për vete bënte çfarë të donte. Nuk ishte e drejtë”, tregon studentja.

21-vjeçarja thotë se ofertat që ka marrë kanë qenë të kënaqshme, por jo aq të larta sa pretendon ajo. Për këtë arsye, vendosi të nisë një ankand.

Pas