Kryesore

Daily Mail: Vaska të mbushura me para, fëmijët e pasur shqiptarë ekspozojnë jetën luksoze

               Publikuar në : 20:00 - 12/01/18 |
Gerta

Prestigjiozja angleze “Daily Mail” në një artikull kushtuar të rinjve shqiptarë, ka publikuar disa foto ku ata shihen mes luksit dhe jetesës së shtrenjtë.

“Shumica e njerëzve fillojnë të kursejnë para gjatë muajit janar pasi kanë harxhuar për ditën e ndërrimit të viteve, por ky nuk është rasti i të rinjve të pasur të Shqipërisë,” shkruan Daily Mail.

Nëse i hidhni një sy llogarisë “Rich Kids of Albania” në Instagram do t’ju bëjë të mërziteni për ditën që po kaloni.

Nga ekspozimi i makinave luksoze, e deri tek  vaskat e shtëpive të shtrenjta, të shumta janë fotot që të rinjtë shqiptarë shpërndajnë me para të hedhura kudo.

Lucky lady! This blonde bombshell has been treated to a huge bunch red and white roses that spell out the word love

This man looks out over his land from the bonnet of his fancy convertible carSomeone welcomed in the new year by creating a display of notes on the floor to spell out 2018Why take either of the cars when you can cruise around your garden on a quad bikeFor some reason it is of importance to drive around with more than most people's monthly wages This person is clearly very proud of their material display, fanning out thousand of euros with two watches and a fancy bottle of brandyBecause who needs coffee cup holders anyway? This person has filled the inside of their car with notes

sadg

Pas