Metro

Cila ngjyrë është tendenca e këtij sezoni?

Trendi i kësaj vjeshte përfshin mantelet e gjata, çizme të shkurtra.

Shikoni më poshtë përzgjedhjen nga Pinterest, veshjet që shihen më shume në pasarelat më të famshme botërore të veshjeve.

Padyshim se ngjyra krem, e kaftë dhe e zezë janë trendi i këtij sezoni.

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko