-Kronikë, Aktualitet, Te Fundit

“Chat Line 2”, policia liron nga burgu tutoren dhe prostitutat

Operacioni i koduar “Chat Line 2”, ku u arrestuan 6 prostituta dhe një tutore, të cilat zhvillonin aktivitetin e paligjshëm në një shtëpi në Komunën e Parisit, ka finalizuar edhe dënimin për të ndaluarat. Tutorja e tyre është liruar nga qelia për të vazhduar dënimin “arrest në shtëpi”, ndërsa vajzat që ushtronin prostitucion do të procedohen në gjendje të lirë. Sipas policisë L.B pasi mashtronte vajzat për punësim i detyronte ato për të kryer prostitucion me anë të kompjuterit me persona të cilët më parë duhet të paguanin për abonimin për të parë vajzat e zhveshura.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko