-Jetë dhe Stil, -Shëndeti, Metro, Te Fundit

Çfarë po përpiqen t’ju thonë sytë për shëndetin tuaj

Sytë nuk janë thjesht dritarja e shpirtit. Ata ndonjëherë fshehin disa të vërteta për shëndetin tuaj të cilat mund t’ju habisin. Mos i përdorni sytë vetëm për të parë. Ndonjëherë duhet t’I shihni edhe ju vetë.

Pikat e bardha në beben e syrit: Mund të keni një infeksion nga syzet apo lentet e kontaktit.

1490364344-1490037355-gettyimages-128583425-copy

Sytë me qese në pjesën e sipërme: Mund të jeni shumë të stresuar. Keni nevojë për të fjetur gjumë.

1490364351-1490037396-gettyimages-102075317-copy

Shikim i turbullt: Tregon se mund të vuani nga diabeti. Gjithmonë nëse okulisti ju ka thënë se nuk keni probleme me shikimin.

1490364358-1490037885-gettyimages-487819479-copy

Një unazë e bardhë rreth bebes së syrit: Tregon se keni probleme me kolesterolin. Drejtohuni te mjeku sa më parë.

1490364368-1490037513-gettyimages-174640568-copy

Shihni shenja të çuditshme: Tregon problemet me retinën. Mund të jeni në rrezik.

1490364392-1490308232-1490037835-floaters

Shenjat e kuqe në iris: Largohuni nga dielli pasi ai është shkaktari kryesor i tyre.

1490364401-1490309036-pinguecula

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko