-U tha në Opinion

Çela: Mungojnë koordinatat e qarta për zonat e mbrojtura, kjo i lë shteg ndërtuesve t’a interpretojnë si të duan

               Publikuar në : 22:58 - 12/02/18 |
rel d

Gazetarja e BIRN, Lindita Çela është shprehur se Agjensia e Zonave të Mbrojtura nuk ka koordinata të qarta për zonat e mbrojtura dhe pikërisht kjo gjë i lë shteg të gjithë ndërtuesve t’a interpretojnë si të duan ligjin.

Çela theksoi se kompania që po ndërton sipas të gjithë ekspertëve i dëmton Kanionet e Osumit dhe një problem tjetër është edhe vlerësimi mbi mjedisin, ku dhe mungon një vlerësim i tillë.

Pas