Prestigjozia VOGUE për Tiranën/ ‘’Kryeqyteti i Shqipërisë është transformuar në një destinacion të gjallë dhe të përballueshëm’’

Nuk ka vend ku të ulesh në ‘Radion’ e gjerë të Tiranës, kryeqytetin e Shqipërisë. Është e enjte mbrëma, një …

A keni dëgjuar për ishullin e gjarpërinjve në Prespën e Madhe? Aty ndodhet dhe kisha shekullore e Shën Mërisë

Ndër pikat kryesore turistike në Shqipëri është edhe Liqeni i Prespës së Madhe, i cili vlerësohet për bukurinë natyrore. Por …

« Kthehu Rifresko