A keni dëgjuar për ishullin e gjarpërinjve në Prespën e Madhe? Aty ndodhet dhe kisha shekullore e Shën Mërisë

Ndër pikat kryesore turistike në Shqipëri është edhe Liqeni i Prespës së Madhe, i cili vlerësohet për bukurinë natyrore. Por …

« Kthehu Rifresko