Video/Viol Xhafaj si Kim Kardashian?

Çdo vajzë ka sekretet e saj të bukurisë, e sidomos bukuroshet e ekranit janë gjithmonë në kërkim të një imazhi të këndshëm dhe të qëndrueshëm. Gazetarja dhe folësja e …

« Kthehu Rifresko