Shërbimet sekrete të interesuara për serverin ku ruhen deklaratat e pasurisë së politikanëve dhe gjyqtarëve shqiptarë?

Një betejë ligjore është duke u zhvilluar prej 2-3 muajsh mes Prokurorisë dhe Inspektoriatit të Deklarimit të Pasurive që drejtohet …

« Kthehu Rifresko