Të famshëm dhe të frikësuar? Zbuloni arsyen

Ata janë te bukur,të famshëm,të fuqishëm. Shfaqen kudo dhe kanë gjithmonë mijra ndjekës që mezi presin të rejat nga jeta …

Kadri Veseli mendon për Arta Bajramin

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli në mbledhjen e Komisionit për emërimin e dy anëtarëve në Gjykatën Kushtetuese ka …

« Kthehu Rifresko