Flakë të mëdha në bunker

TIRANE- Flakë të mëdha kanë përfshirë në këto momente bunkerin që ndodhet mes Ministrisë së Brendshme dhe asaj të Transporteve. …

Tensionohet situata tek Ministria e Brendshme

TIRANE- Protestuesit thyejnë rrethimin e llamarinave tek Ministria e Brendshme e cila është në rikonstruksion. Protestuesit gjejnë të papërgatitur policinë. …

« Kthehu Rifresko