Ulje emergjence në Mogadishu

Fluturimi i këtij avioni është ndaluar për arsyen e një demtimi në bord dhe është bërë një ulje emergjence ne …

Foto/ 15 plazhet më të bukura të botës

Kaihalulu, Hawaii Maui, Hawaii. Harbour Island, Bahamas. Harbour Island, Bahamas. Harbour Island, Bahamas. Big Island, Hawaii. Big Island, Hawaii. Pfeiffer …
« Kthehu Rifresko