Kombëtarja zapton “Opinion”-in

TIRANË- Futbollistët kryesorë që luajtën në ndeshjet me Armeninë, Serbinë dhe Portogalinë ishin mysafirë mbrëmë në “Opinion”. Emisioni më i …

« Kthehu Rifresko