Më të urryerit e botës së sportit!

Admirimi dhe urrejtja ndaj një personaliteti sportiv janë dy ndjenja që ecin në rrugë paralele. Revista britanike “Four Four Two”, …

Seria A, edicion spektakël

Spektakolare dhe e paparashikueshme ka rezultuar Seria A këtë edicion. Pasi janë luajtur 15 javë kampionat, 5 vendet e para …

« Kthehu Rifresko