Ballauri: Komunizmi ka bërë krime, duhet dënuar. Tre ditë më parë një foto e madhe e Enver Hoxhës ‘pushtoi’ të gjitha ekranet

Elsa Ballauri ka deklaruar se komunizmi në Shqipëri ka bërë krime dhe duhet dënuar. Ballauri tha se gjërat duhen vendosur …

« Kthehu Rifresko