Video-Opinion/ Jaka: Shteti duhet të marrë në mbrojtje një investitor strategjik që investon mbi 1 miliard euro

Investitori amerikano- libanez ka qenë i shoqëruar nga bashkëshortja dhe fëmija në momentin kur u sulmua barbarisht me shkop bejsbolli …

« Kthehu Rifresko