Foto/ Këto janë pamjet më të çuditshme që janë kapur nga kamerat e “Google” nëpër rrugët e botës

“Google Street View” është një prej hartve më të rëndësishme dixhitale, dhe është pikë referimi për shumë njerëz në botë. …

« Kthehu Rifresko