Verë, kujdes flokët në plazh !

Diell, det, plazh dhe erë: janë kushtet ku qetësohemi gjatë pushimeve. E njëjta gjë ama duhet thënë dhe për flokët …

Disa ide për kombinime vere !

Nëse në verë të gjitha vajzat duket se kërkojnë të ekspozojnë sa më shumë lëkurë, trend i fustanve të gjatë …

« Kthehu Rifresko