Facebook vendos rregulla të reja!

Duke filluar nga dita e djeshme, Facebook ka futur në fuqi një mori rregullash të reja në lidhje me përmbajtjen prej përdoruesve duke përcaktuar …

Patenta e re e Facebook mbi reklamat

Facebook po konsideron të përcaktojë personalitetet e përdoruesve të tij dhe përdorimin e informacionit për të lehtësuar reklamimin. Një patentë …

« Kthehu Rifresko