WhatsApp nuk i zhduk mesazhet e fshira

“Privatësia dhe siguria është në ADN-në tonë”, thotë WhatsApp në faqen e tij zyrtare. Por studiuesit e sigurisë pretendojnë se …

WhatsApp nuk i zhduk mesazhet e fshira

“Privatësia dhe siguria është në ADN-në tonë”, thotë WhatsApp në faqen e tij zyrtare. Por studiuesit e sigurisë pretendojnë se …

« Kthehu Rifresko