FOTO/ Samsung tërheq Note 7 nga tregu

Samsung ka tërhequr nga tregu modelin Galaxy Note 7 për shkak të shpërthimit të baterive. Ky vendim pason raportimet për …

Video/ Ky tablet i ri kopjon shkrimin e dorës

Edhe tregu i tabletëve është bërë i ashpër për kompanitë që punojnë gjithnjë e më shumë për të nxjerrë produkte sa më inovative, …

Iphone 7 nuk do të ketë vend për kufjet

Pas shumë e shumë spekulimeve për detajet e telefonit të ardhshëm të Apple-it, duket se iPhone 7 përfundimisht do të …

Lojrat më të mira për Android

Shadow Fight 2 Luhet: Offline Shadow Fight 2 është një lojë fantazi me luftim, kontrolle intuitive dhe shumë armë. Eshtë …

Huawei prezanton dy pajisje të reja

Huawei pritet të mbajë një konferencë në Berlin më 1 shtator, ku do të prezantoje dy pajisje të reja. Shefi i …

« Kthehu Rifresko