-Teknologji – Faqe 4 – Opinion – Faqja Zyrtare

BMW X5 M vjen me ndryshime

Duket se modelet e BMW-së gjithnjë e më shumë bien në sytë e kompanive që merren me modifikime të veturave, …

iPhone Trump’ kushton 151 mijë dollarë

Nëse jeni në kërkim të një ‘iPhone’ supereksluziv dhe me fytyrën e presidentit të zgjedhur amerikan, Donald Trump, një dyqan …

« Kthehu Rifresko