Samsung Note 8 publikohet më 23 gusht

Deri më sot ka qënë datë e përfolur por tashmë është zyrtare nga Samsung. Galaxy Note 8 do të dalë …

Vonohet publikimi i iPhone 8

iPhone 8 është smartphone më i pritur i muajve të ardhshëm dhe për të cilin qarkullojnë lajme pa fund. Së …

« Kthehu Rifresko