Rrushi, shpëtimtari i dhëmbëve tuaj!

Një përbërës natyral i gjetur tek rrushi, thuhet se forcon dhëmbët dhe parandalon prishjen e tyre. Këtë përfundim ka nxjerrë një …

Video/ Petullat e Gjyshes

Në këtë recetë do të gjeni shije shtëpie dhe një ide të mirë për mëngjeset e fundjavës. Hidhni majanë në …

« Kthehu Rifresko