Kaq peshon e gjithë popullsia e botës

Peshojmë rreth 287 milionë tonelata, nga të cilat 15 milionë ton për shkak të personave mbipeshë dhe 3,5 për shkak …

Shenja që tregon se po afron vdekja

Humbja e shqisës së nuhatjes është një shenjë që tregon se vdekja po afron. Sipas një studimi të ri, të …

« Kthehu Rifresko