Risi/ për herë të parë në Shqipëri, Spitali Amerikan 1, sjell transplantin endotelial (DSAEK) që redukton në maksimum riskun e flakjes të kornesë së syrit

Sesioni i rradhës i transplanteve të kornesë në Spitalin Amerikan 1. Ekipi i mjekëve okulistë të Spitalit Amerikan në bashkëpunim …

Studimi/ Zbulohet hormoni i plakjes

Studiuesit e Insitutit Molekular Venecian, të universitetit të Padovas, kanë individualizuar hormonin e plakies dhe se si ta luftojnë atë, …

« Kthehu Rifresko