Ruhuni po vjen gripi…

Epidemia gripale po qarkullon në vendin tonë dhe vjen çdo herë duke u rritur. Ekspertët e shëndetësisë kanë filluar të …

Përse na zë lemza?

  Pjesa më e madhe e njerëzve përjetojnë lemzën, një eksperiencë të parehatshme, shqetësuese dhe afatshkurtër. Por ndonjëherë lemza zgjat …

« Kthehu Rifresko