Ushqimet e pasura me zink

Zinku është shumë i domosdoshëm për mirë funksionimin e trupit tonë. Ai është prezent në strukturën e dyqind enzimave dhe …

Çaji jeshil parandalon kancerin?

Çaji jeshil përmban një sasi të konsiderueshme antoksidësh të ndryshëm, e për rrjedhojë konsiderohet një kurë natyrale për shëndetin. Është vërtetuar …

« Kthehu Rifresko