Bananja lufton AIDS?!

Një studim i fundit ka dalë në përfundimin se fruti i bananes mund të shërojë sëmundje të tilla si Hepatit …

Shkaqet që të çojnë në mospërmbajtjen e urinare

Mosmbajtja urinare është një rrjedhje e pavullnetshme e urinës e shkaktuar nga kontrolli i dobët i fshikëzës. Përveçse tek foshnjet dhe …

Gjakderdhja e mishrave të dhëmbëve, ja shkaqet

Gjakderdhja e mishrave të dhëmbëve është një gjendje, që të gjithë njerëzit e përjetojnë gjatë larjes së dhëmbëve. Këto infeksione …

Shkaktarët e kancerit të gjirit

Nga kanceri i gjirit mund të preket çdo femër vecanërisht moshat mbi 50 vjeç, por edhe mosha më të reja. …

« Kthehu Rifresko